Anmäl frånvaro

Du som vårdnadshavare till ett barn på Katarina norra skola kan frånvaroanmäla på följande sätt:

• Via Skoplattformen (kräver e-legitimation)

• App "Anmäl Frånvaro" finns på Appstore

• Sms-tjänst (sms:a elevens ÅÅMMDD-NNNN glöm inte bindestrecken till nummer 073-0121740) se guide i dokument i nederkant på sidan

• Telefonsvarare: 08 – 508 43 000 (fram till kl. 07.30)

Det är viktigt att frånvaroanmälan görs varje dag eleven är borta.

Läs mer om detta nedan. I höger nederkant hittar ni alla dokument med information som ni behöver kring skolwebben.

På loven sjukanmäler ni era barn direkt till fritidspersonalen då skolverksamheten är stängd.

På Katarina Norra skola använder vi Skolplattformen för att dokumentera (skriftliga omdömen, IUP, betyg mm) och frånvaroregistrera. Du som förälder kan logga in och ta del av dessa uppgifter inför t ex utvecklingssamtal.

För att kunna logga in på Skolplattformen måste du ha e-legitimation eller bank-id som du kan få från din bank, Posten eller Telia.

Här finner du supportguider för frånvaroanmälan via app:

Hjälp! Det funkar inte!

Om du har problem med att logga in, kontakta Kontaktcenter Stockholm på 08-508 00 508 eller  e-support@stockholm.se.
Måndag-torsdag kl. 8.00-16.30, fredag kl. 8.00-16.00

Kom ihåg att ge så detaljerad information som möjligt om ditt problem, så ditt ärende kan lösas på snabbast möjliga vis.