Veckobrev Åk 3 Skogen

Gemensamma nyheter för årskursen

Välkomna till en ny termin - den sista terminen på lågstadiet! Kul att vi är igång!

Vi börjar med fyra "vanliga veckor". Nytt i schemat är vi byter slöjdgrupper så att de som haft textilslöjd har trä och vice versa.

Vi kommer kalla till utvecklingssamtal i vecka 7, enligt liknande upplägg som tidigare. Vecka 8 kommer vi ha en temavecka om Stockholm och därefter går vi på sportlov.

Sedan har vi mycket mer att se fram emot under våren, Knorradagen med café och klassresan blir förstås ett par av höjdpunkterna. De nationella proven i svenska och matematik som vi genomför mellan 9 mars - 15 maj brukar också vara spännande och roliga att göra.

Den här terminen har vi inte leksaksdagar.

Vi passar på att påminna om att orange grupp nu är ansvarig för föräldrafixande.

Trevlig helg önskar vi i Skogen!

Viktiga datum:

Utvecklingssamtal vecka 7
Knorradagen 14/3

Ämnesnyheter:

Svenska:

På måndag delar Annette ut läsprotokoll/läsläxa. Vi tränar intensivt inför vårens nationella prov!

LÄNKTIPS:

Spel i alla ämnen: elevspel.se, skolplus.se