Årskursnyheter från Skolplattformen

Varmt välkomna tillbaka till vårterminen i årskurs 1!

Två dagar har vi hunnit gå i skolan och vi har redan hunnit komma in i rutiner. Det har varit så roligt att träffa alla igen och alla verkar pigga och glada inför den nya terminen!

Vi vill också passa på att välkomna en ny elev till Hjärtat, Lola, varmt välkommen! Nästa vecka är en helt vanlig vecka. Vi vill redan nu flagga för att utvecklingssamtalen kommer att ligga vecka 6 och 7.

Ni kommer, liksom förra terminen, att bli tilldelade tider. Om de ej fungerar för er, prova först att byta med någon annan i samma mentorsgrupp, därefter hör ni av er till oss.

Tider kommer komma snart. Läsläxa v. 3: Kapitel Karon. Liksom förra terminen löper läsläxorna måndag till fredag varje vecka. Eleverna ska läsa minst 15 minuter varje dag. Om ditt barn i princip lär sig läxans text utantill och läser den med flyt, räcker det med att läsa kapitlet högt en gång varje dag.

Onsdag: blå, orange och lila går ut på förmiddagen. Tänk på väder efter kläder!

Trevlig helg! Gabriella, Greta, Katti, Christina, Anders, Petra, Cathrin & Jamal