Anmäl frånvaro

Du som vårdnadshavare till ett barn på Katarina norra skola kan frånvaroanmäla ditt barn fram till kl. 07:30 på följande sätt:

• Via Skolwebben (kräver e-legitimation)

• App "Anmäl Frånvaro" finns på Appstore

• Sms-tjänst (sms:a elevens ÅÅMMDD-NNNN glöm inte bindestrecken till nummer 073-0121740) se guide i dokument i nederkant på sidan

• Telefonsvarare: 08 – 508 430 00 (fram till kl. 07.30)

Det är viktigt att frånvaroanmälan görs varje morgon eleven är borta.

Läs mer om detta nedan. I höger nederkant hittar ni alla dokument med information som ni behöver kring skolwebben.

På loven sjukanmäler ni era barn direkt till fritidspersonalen då skolverksamheten är stängd.

På Katarina Norra skola använder vi Stockholm Skolwebb för att dokumentera (skriftliga omdömen, IUP, LUS mm) och frånvaroregistrera. Du som förälder kan logga in och ta del av dessa uppgifter inför t ex utvecklingssamtal.

För att kunna logga in på Skolwebben måste du ha e-legitimation eller bank-id som du kan få från din bank, Posten eller Telia. När du har läst genom användarmanualen, surfar du in på skolwebb.stockholm.se och loggar in som vårdnadshavare.

Här finner du supportguider för frånvaroanmälan via skolwebb och app:

Hjälp! Det funkar inte!

Om du har problem med att logga in, kontakta Kontaktcenter Stockholm på 08-508 00 508 eller  e-support@stockholm.se.
Måndag-torsdag kl. 8.00-16.30, fredag kl. 8.00-16.00

Kom ihåg att ge så detaljerad information som möjligt om ditt problem, så ditt ärende kan lösas på snabbast möjliga vis.